Alphense Kerstwandeling – Editie 2017

Verkeersregelaars en EHBO’-ers Kerstwandeling gezocht

kerststal 150x150Reeds eerder is er een oproep gedaan aan gemeenteleden om medewerking te verlenen aan de kerstwandeling op 22 december in Alphen.
Aan die oproep is al op verschillende manieren gehoor gegeven, waar we heel blij mee zijn.
Inmiddels is er een ook evenementenvergunning verleend. Daarin staat, dat er voor een aantal locaties langs het traject verkeersregelaars en EHBO-ers nodig zijn.

Met name wat betreft de verkeersregelaars stelt de gemeente het verplicht, dat zij voor ieder evenement specifiek instructie krijgen.

Daarom doen wij een beroep op mensen, die misschien al eens eerder bij evenementen (vakantiespel, oranjefeesten, e.d.) verkeersregelaar zijn geweest, om zich ook voor de kerstwandeling hiervoor beschikbaar te stellen. Maar wellicht heeft u die ervaring niet, maar ziet het als een uitdaging om u op die manier in te zetten. Graag!

En ook EHBO-ers roepen we bij deze op, om zich voor dit evenement aan te melden.
Deze kerstwandeling belooft een groot evenement te worden. De werkgroep hoopt er, mede met uw medewerking, ook op een veilige tocht voor iedereen van te kunnen maken.

Dus: meld u aan op email adres: info@kerstwandeling.com of telefonisch op 0172-431850 (Inez Reij) Na uw aanmelding ontvangt u dan informatie over de verdere gang van zaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *